AVG wetgeving

Wat is de AVG wetgeving?

De wetgeving heeft toepassing op persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn gegevens die een persoon identificeerbaar maken. Maar ook speciale gegevens, zoals politieke voorkeur en godsdienst. Derden partijen moeten nu in kaart gebracht worden en duidelijke afspraken mee worden gemaakt in het bewerkersovereenkomst.  Hieronder zijn artikelen te vinden die dieper in gaan op de verschillende aspecten van de wetgeving.

Wat ik voor u kan betekenen met betrekking tot de wetgeving

Op maat gemaakt voorstel  van het privacybeleid

Bij mijn stage heb ik onderzoek gedaan naar wat de verplichtingen zijn voor een privacybeleid. Belangrijk is dat de persoonsgegevens die verwerkt worden vermeld worden. De derden partijen die gegevens verwerken voor uw, zoals mailsoftware. Ook kunt u de cookies in het privacybeleid vermelden, dan hoeft er niet los nog een cookiebeleid opgesteld te worden.

Bij ontwikkeling rekening houden met de AVG wetgeving

Bij mijn stage heb ik ook geleerd over de aandachtspunten bij het ontwikkelen van een website met betrekking tot de wetgeving. Bij het ontwikkelproces zal ik hier er op letten dat uw website voldoet aan de wetgeving en zal ik u adviseren over eventuele bewerkersovereenkomsten en andere AVG gerelateerde zaken.

Enkele artikelen over de AVG wetgeving

Algemene informatie over de AVG wetgeving

De wetgeving geldt voor zowel handmatig als automatische systemen. Voor de wetgeving zijn slechts twee soorten van uitsluitingen: burgers die niet van Europese nationaliteit zijn en wanneer het activiteiten zijn die betrekkingen hebben tot de nationale veiligheid....

Lees meer

Laten we samen iets moois maken!

13 + 6 =

Laten we samen iets moois maken!

4 + 6 =

Secured By miniOrange